Naslovna Izdvajamo Stanivuković: Bio sam naivan

Stanivuković: Bio sam naivan

0

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, istakao je da sjednica nije održana 90 dana, te da je bio naivan i mislio da niko neće odbiti besplatan javni prevoz u tom gradu.

„Želim poručiti svim penzionerima da je SNSD rekao ne, kada je riječ o besplatnim mjesečnim kartama javnog prevoza putnika“, naveo je on, te dodao da bi sve mjesečne karte bile 25 odsto jeftinije, a pojedinačna karta bi bila jeftinija za 80 pfeninga.

Kako kaže SNSD je protiv Banjaluke i protiv zdravog razuma.

„Oni su i protiv Evropske kuće, te su sve važne tačke skinute. Došlo je vrijeme da ja pozovem narod ispred komiteta SNSD-a. Pozvaću sve ljude koji su za neradnu nedjelju, pomjeranje kladionica od škola i povoljniji javni prevoz“, rekao je Stanivuković i dodao da će imati hitan sastanak sa svojim saradnicima.

„Kao gradonačelnik sam za sve, a SNSD od hiljadu dobrih ideja uzme jednu ili dvije. Njihov odabir sa ovakvog švedskog stola je bila dvorana, a sve ostalo nisu podržali“, rekao je on.

Ističe da će imati sastanak i sa penzionerima.

Bojan Kresojević, gradski menadžer, istakao je da je za današnju sjednicu predloženo povećanje subvencija za boravak u privatnim predškolskim ustanovama.

„Predviđeno je  da se sredstva za ovu namjenu povećaju za 1.300.000 KM. Očekujemo da skupštinska većina prihvati razmatranje i usvajanje ove odluke“, rekao je on.

Dodaje da je ova administracija prva uvela subvencije, a sada je obezbjedila sredstva za njihovo povećanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: