Naslovna Republika Srpska STANIVUKOVIĆ: Bratska Srbija nam je uplatila šest miliona maraka! Đajić i još...

STANIVUKOVIĆ: Bratska Srbija nam je uplatila šest miliona maraka! Đajić i još par ljudi to blokiraju!

0

Na račun grada upravo je leglo više od tri miliona evra koje smo dobili od bratske Srbiji, što predstavlja lijepe vijesti za Grad i građane Banjaluke. Rekao je ovo na konferenciji za novinare gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

– Pored toga što imamo tih šest i naših 11 miliona, mi imamo ljude koji blokiraju svoj grad – rekao je on komentarišući najavu SNSD-a da neće učestvovati u radu Skupštine.

Dodao je da pametniji popušta i da će zbog toga pristati na sve uslove SNSD-a.

– Mi smo željeli da damo više novca, oni ipak nisu odustajali od svojih zahtjeva. Ja sam spreman i da kažu da sam izgubio i da sam popustio, ali ja ću to uraditi zbog građana. Evo, pustićemo do srijede da vidimo šta će sada izmisliti da blokiraju grad – rekao je Stanivuković.

Istakao je da tih 17 miliona nisu njegovi, nego svih građana.

– Taj novac ne ide meni, nego građanima. To su slatke muke gdje ćemo ih raspodjeliti. Predviđeni su brojni projekti, ali bez rebalansa do kraja godine mi ne možemo ni snijeg da čistimo – rekao je on.

Кaže da iza svega stoji Vlado Đajić sa još nekoliko ljudi.

– Čovjek je uništio Кlinički centar, sada hoće da uništi i grad. Sad me pitaju zašto smo stvorili dug firmama koje kose i čiste. Nismo mi to stvorili, nego oni, rekao je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: