Naslovna Politika Stanivuković čestitao Dan državnosti Srbije: Radujem se svakom osnaživanju bratskih odnosa

Stanivuković čestitao Dan državnosti Srbije: Radujem se svakom osnaživanju bratskih odnosa

0
Gradonačelnik Banje Luke, Draško Stanivuković, uputio je predsjedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću i svim građanima Republike Srbije čestitku povodom 15. februara – Dana državnosti Republike Srbije.

 

“Dozvolite mi da ovom prilikom naglasim da i dalje ostajemo nepokolebljivi u podršci Srbiji da istraje na svom putu, koji se temelji na tekovinama Prvog srpskog ustanka i Sretenjskog ustava. Snaga naših odnosa leži u dubokoj povezanosti našeg naroda bez obzira na teritorijalne granice i u zajedničkoj borbi za istinske vrijednosti i demokratsko društvo”, navodi se u čestitki.
Gradonačelnik je iskoristio priliku da se još jednom zahvali Srbiji za nesebičnu i značajnu pomoć, naročito u vrijeme borbe protiv pandemije virusa korona, kao i za značajnu podršku koja je u proteklom periodu upućena Gradu Banjoj Luci, saopštili su iz Gradske uprave.
“Radujem se svakom osnaživanju i produbljivanju bratskih i prijateljskih veza našeg naroda i jačanju odnosa Srbije i Republike Srpske”,  navedeno je u čestitki.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube