Naslovna Politika „Stanivuković nema ideju“ Dodik o planovima banjalučkog SNSD

„Stanivuković nema ideju“ Dodik o planovima banjalučkog SNSD

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Banjaluci da ova politička partija u ovom gradu ima rehabilitovanu izbornu volju i da će rukovodstvo SNSD u narednom periodu razgovarati sa svim gradskim odborima stranke.

Članovi gradske organizacije SNSD Banjaluka su učinili dobru stvar, a to je da su nakon posljednjih izbora posjetili sve mjesne organizacije kako bi bila očuvana struktura, iako nije ostvarila očekivani rezultat – rekao je Dodik novinarima u banjalučkoj mjesnoj zajednici Dragočaj.

On kaže da je grad Banjaluka sada zapušten i da gradonačelnik (Draško Stanivuković) nema ideju, da je zapustio grad i da mu sve služi da se bori za neke druge pozicije.

 

– SNSD ima skupštinsku većinu i nije opstruisao bilo šta. Spreman je da prihvati da se u Banjaluci rehabilituje aktivnost koja je bila ranije. Čeka nas mnogo stvari koje smo spremni da uradimo kako bi Banjaluka dobila karakter glavnog grada buduće države – dodao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da SNSD nastavlja sa mjesnim izbornim konferencijama.

– Izabrali smo večeras mjesne odbore u Dragočaju i Ramićima. SNSD u Banjaluci uspješno radi, a u posljednje vrijeme smo učlanili više od 2.300 građana – kaže Đajić.

On je napomenuo da narod prepoznaje da Banjaluka u praksi nema gradonačelnika i da je na posljednjim izborima počinjena greška.