Naslovna Najnovije Stanivuković: PDP treba potpunu reformu, spreman sam da to vodim (VIDEO)

Stanivuković: PDP treba potpunu reformu, spreman sam da to vodim (VIDEO)

0

Moj stav je potpuna reforma PDP-a i onima koji pobjeđuju potrebno je dati da vode izborne procese. Ako nastave da vode oni koji gube ne možete očekivati drugačije rezultate“, rekao je danas Draško Stanivuković, gradomačelnik Banjaluke i visoki funkcioener PDP-a na konferenciji za novinare.

Dodao je da  je njegova politika je potpuno autonomna, ali nije nezavisna.

„Zavisimo od Skupštine grada, institucija. Zalažem se za politiku reforme opozicionih kapaciteta, a odluke mogu donositi samo politički pobjednici. Ne treba dugo čekati, sve treba biti gotovo do kraja godine. Banjaluka nosi 50 odsto izbornog rezultata. Kada je takav izborni rezultat svi trebaju podnijeti ostavku, pa i ja isto, ali to će donijeti organi stranke. Mi novoizabrani poslanici ćemo danas imati sastanak sa predsjednikom Borenovićem, a sjednica Predsjedništva naredne sedmice i nadam se da ćemo do kraja godine imati još jači PDP“, kazao je Stanivuković.

Na pitanje da li će se kandidovati za predsjednika PDP-a, Stanivuković odgovara da je strpljiv.

„Smatram da je snaga u zajedništvu. Razgovaraćemo. Moje nije da se ja namećem, neka rezultati i djela govore o nama. Zato sam strpljivo ćutao 30 dana. Banjaluka je imala najbolji rezultat, Banjaluka je pobjednik, za razliku od ostalih. Dovoljno sam spreman, snažan i sa dovoljno energije da proces dalje snažno vodim i prebrodim i da imam kapaciteta za tako nešto. Ali i da ne bude tako, poštujem“, rekao je Stanivuković.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube