22.7 C
Banja Luka

STANIVUKOVIĆ U BEOGRADU? Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke uhvaćeni na večeri

Naime, sudeći po objavi na Instagram nalogu pevačica je provela lepo popodne u jednom prestoničkom restoranu sa svojim partnerom, koji je najverovatnije došao u tajnu posetu Beogradu.

Ona je objavila fotku dezerta, a mnogima su pažnju privukle muške šake. Na fotografiji se vidi da je Tanjin partner u elegantnom sakou, a poznato je da Stanivuković voli da nosi sakoe i da ih ima mnogo.

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

 

Foto:Printskrin Instagram/tanja_savic_private

U domaćim medijima pre nekoliko danala pronela se vest da će se Savićeva preseliti u Banjaluku:

– Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih, u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kom ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. NJegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliža i da će je on zaštititi, pa joj je predložio da se sa decom preseli u Bosnu.

Ona se nećkala, međutim, posle samo nekoliko dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku.

Draško je bio presrećan, našao je stan preko agencije neke za dan. Poslao je Tanji slike i snimke i ona se oduševila. Dogovorili su se da posle Nove godine Tanja sa decom ode kod njega. Stan je baš veliki, ima čak tri spavaće sobe, tako da će imati mesta za sve, a najverovatnije da će Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom – priča izvor za Star.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here