Naslovna Region Stanje povrijeđenih učenika bolje

Stanje povrijeđenih učenika bolje

0
BEOGRAD – Stanje učenika povrijeđenih u današnjoj pucnjavi u osnovnoj školi u Beogradu je mnogo bolje, a operisani učenici i teško povrijeđena nastavnica su budni i potpuno stabilni, rekao je generalni direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin.

„Sada već mogu da kažem da je situacija mnogo bolja i to nas ohrabruje. Od četvoro operisanih pacijenata, kod troje je završena operacija i oni su na intenzivnoj nezi. Dva učenika su potpuno probuđena, ekstubirana, a i nastavnica se polako budi i potpuno su stabilni“, rekao je Ašanin, prenose „Večernje novosti“.

U pucnjavi u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu ubijeno je osmoro djece i jedan radnik obezbjeđenja, a šestoro djece i nastavnica te škole su ranjeni. Policija je uhapsila četrnaestogodišnjeg K.K, koji je počinio taj zločin.

Ranije je ministar zdravlja Srbije Danica Grujičić izjavila da su šestoro ranjene djece i nastavnica u zdravstvenim ustanovama, od čega je troje učenika u dječijoj bonici u Tišovoj, a troje učenika i nastavnica su u Urgentnom centru.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube