Naslovna BIH Stevandić „ljut kao PUŠKA“: Bjeličića ću isključiti iz stranke

Stevandić „ljut kao PUŠKA“: Bjeličića ću isključiti iz stranke

0
Branislava Bjeličića, odbornika Ujedinjene Srpske (US), isključiću iz stranke zbog porodičnog nasilja, potvrdio je za „Nezavisne novine“ lider US Nenad Stevandić.

Bjeličić je, podsjetimo, hapšen zbog sumnje da je pretukao suprugu, punca, punicu, te svastiku.

„On će biti u toku dana isključen iz članstva stranke. Ukoliko pravosudno bude drugačije odlučeno, onda će imati pravo na žalbu“, rekao je Stevandić za „Nezavisne novine“.

Ubrzo nakon što se oglasio Stevandić, stigla je i potvrda iz Ujedinjene Srpske.

„Branislav Bjeličić, član Opštinskog odbora Stanari i odbornik u Skupštini opštine Stanari, isključuje se iz stranke Ujedinjena Srpska zbog teže povrede discipline, grubog kršenja Statuta i nulte tolerancije stranke prema počiniocima porodičnog nasilja“, poručili su iz Ujedinjene Srpske.

Kako su dodali, uvidom u javno dostupne informacije navodi se da je Bjeličić uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju suprugu i članove njene porodice i time počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

„Imenovani ima pravo žalbe Glavnom odboru stranke u roku od 15 dana od dana prijema ove Odluke“, naveli su iz Ujedinjene Srpske i dodali da ova Stevandićeva odluka na snagu stupa danas.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube