21.7 C
Banja Luka

STEVANDIĆ: Srpska će izdržati pritiske, a koalicija održati snagu

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras u Zvorniku da će Republika Srpske izdržati sve pritiske, što je jako bitno i održati koalicije i snagu Srpske koju sada ima.

 

– Participiramo zajedno sa koalicijom i na nivou Repubike Srpske i u zajedničkim organima BiH, vodeći čvrstu nacionalnu politiku i trpimo neviđene pritiske u kojima se jako dobro snalazimo – rekao je novinarima Stevandić koji je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.

On je istakao da Republika Srpska zna za šta se bori i da od toga neće odustati,

– Uspjeli smo da napravimo dobru međunarodnu poziciju koju nikada do sada nije imala Republika Srpske u evropskim zemljama, u Rusiji, Kini i drugim azijskim zemljama – ocjenjuje on.

Stevandić je prije sastanka Regionalnog odbora US Izborne jedinice 7, rekao novinarima da ova partija u svakom tenutku može da izvede veliki broj ljudi, da pokaže brzinu organizacije u koju može da se pouzda Republika Srpska.

On je dodao da je Zvornik jedan od šest gradova koji čine kičmu RS, a prema tome i US.

Stevandić je rekao da će se na Regionalnom odboru stranke razgovarati i razmatrati aktuelna politička situacija i pripreme za predstojeće lokalne izbore te naglasio da US ima jako dobru organizaciju, infrastrukturu i ljude.

Vršilac dužnosti predsjednika Gradskog odbora US Zvornik Boško Dragić rekao je da svako imenovanje na neku od funkcija nosi određena zadovoljstva ali i veliku odgovornost, misleći prije svega na lokalne izbore ali i pripreme za unutarstranačke izbore, prenose mediji.

– Gradski odbor US Zvornik je dosljedan u sprovođenju programskih ciljeva US i ima svoj pravac djelovanja u jačanju i osnaživanju stranke – rekao je Dragić.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here