24.7 C
Banja Luka

Vukanović reagovao na odluku PDP-a

Vukanović kaže da će na sastanku, koji se održava na inicijativu Milana Miličevića, prisustvovati SDS, PDP, Lista za pravdu i red i Narodni front.

Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red oglasio se povodom PDP-ove kandidature Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke i rekao da je zakazan novi sastanak opozicije 11. aprila.

Vukanović kaže da će na sastanku, koji se održava na inicijativu Milana Miličevića, prisustvovati SDS, PDP, Lista za pravdu i red i Narodni front.

Napominje da će na predstojećem sastanku iskoristiti priliku da predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću saopšti razloge zašto ga više ne smatra opozicionarom i zašto ne može računati na saradnju i podršku.

“Žao mi je Igora Crnatka i drugih časnih ljudi i iskrenih opozicionara u PDP-u koji su nažalost ostali u manjini. Na tajnom glasanju tri četvrtine članova Predsjedništva PDP-a glasali je za Draška, što je očekivano i što sam najavio jer Draško ima ogroman novac, koji je alumulirao kroz izdaju i političku korupciju u poslednje 4 godine provedene na čelu Banjaluke, i sa njim kupuje naklonost i obećava funkcionerima PDP podršku u kampanji”, naveo je Vukanović na svom blogu.

Dodao je da Stanivukovića i Borenovića smatra “marionetama Milorada Dodika, lidera SNSD-a”.

“Od 2010. do 2022. godine na svakim izborima sam bezuslovno podržavao kandidate PDP-a, prvo u više navrata Ivanića, potom Draška Stanivukovića i Jelenu Trivić, i zauzvrat sam dobio veliko ništa, čak ni malo poštovanja i sada je vrijeme da se sve politički fakturiše i svako nosi posljedice”, poručio je Vukanović.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here