Naslovna Najnovije Stevandićev sin će edukovati ekonomiste

Stevandićev sin će edukovati ekonomiste

0

BANJALUKA – Srđan Stevandić, sin predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića, ubuduće će edukovati i savjetovati ekonomiste, saznaje CAPITAL.

Naime, mlađi Stevandić je zajedno sa kolegom ekonomistom Nikolom Bojićem osnovao udruženje pod nazivom Centar za ekonomiju, razvoj i biznis (CERB) sa sjedištem u Banjaluci.

Djelatnost ovog udruženja čiji je predsjednik Bojić, a predsjednik Skupštine Srđan Stevandić će biti edukacija ekonomista kao i sticanje vještina i znanja koja će im povećati zapošljivost i atraktivnost na tržištu rada.

Kao ciljevi ovog centra još se navode i karijerni razvoj i savjetovanje, vansistemske aktivnosti koje mogu da unaprijede vještine i sposobnosti, organizovanje konferencija i okruglih stolova, organizacija događaja iz sfere ekonomije i turizma, kao i druge djelatnosti i ciljevi.

Prema našim informacijama, Udruženje je osnovano krajem juna ove godine.

Sin predsjednika Narodne skupštine koji je po profesiji diplomirani ekonomista već posjeduje jednu firmu za savjetovanje i to Savjetovanje „Verax“ koje je osnovano krajem prošle godine u Banjaluci.

Kao djelatnost ove firme navedeno je savjetovanje koje se odnosi na poslovanje i ostalo upravljanje.

CAPITAL: Bojana Ninković

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube