Naslovna Izdvajamo STRAVIČNE PRETNJE SRBIMA U CG: Decu ćemo vam živu zgaziti kao u...

STRAVIČNE PRETNJE SRBIMA U CG: Decu ćemo vam živu zgaziti kao u Velici i Pivi, a od Ostroga ćemo napraviti džamiju! (FOTO)

0
Skandalozan proces formiranja 44. Vlade Crne Gore i brutalna marginalizacija srpskog naroda koja je na delu, izmamila je na površinu mnoge utvare starog režima.
Vidno osokoljeni zbog isključivanja koalicije ZBCG iz pregovora od strane mandatara Milojka Spajića, kao i favorizacija dojučerašnjih Đukanovićevih skutonoša iz Bošnjačke stranke i albanskih partija, nacifašistički umovi su procenili da je vreme da se izvrši obračun sa srpskim narodom u Crnoj Gori, piše IN4S.

U tom pravcu portal tumači i skandaloznu poruku na jednoj Vajber grupi, gde je, za sada još uvijek nepoznato lice iznelo monstruozne pretnje srpskom narodu u Crnoj Gori.

Zaista, svaki komentar na ovu bestijalnost bio bi suvišan.

U Crnoj Gori i dalje obitavaju razne hodajuće devijacije koje su iznjedrene upravo u sistemu kada je bilo poželjno sprovoditi diskriminaciju i progon Srba.

Nažalost, Uprava policije i ostali državni organi, nisu ni reagovali na ovaj slučaj, dok su zbog različitih izjava ljudi privođeni na informativne razgovore.

Izvor: IN4S

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube