Naslovna Izdvajamo Stravično ubistvo u Doboju: Isplivali novi detalji o tome šta je nakon...

Stravično ubistvo u Doboju: Isplivali novi detalji o tome šta je nakon zločina radila žena iz pakla

0

Poznati su novi detalji stravičnog ubistva u Doboju koji idu u prilog hladnokrvnosti osumnjičene Andree Kajganić nakon izvršenog teškog krivičnog djela.

Naime, prema nezvaničnim informacijama, nakon što je svog supruga Sašu Kulišića izbola nožem i ostavila u šumi nadomak Doboja, Kajganićeva je mirno popila kafu, kao da se ništa nije dogodilo.

Zbog sumnje da su bili saučesnici Kajganićeve u teškom ubistvu, policija je uhapsila njenog ljubavnika Dražena Lazarevića (19) i maloljetnu kćerku (15) osumnjičene i žrtve brutalnog ubistva.

U rješenju za pritvor Okružnog suda u Doboju navedeno i kako su to uradili.

Kobnog dana u prijepodnevnim časovima maloljetna kćerka plan je počela da sprovodi u djelo. Sipala je ocu u vodu tablete Treana, koje se inače koriste za šizofreniju. Tom vodom mu napravila limunadu. Sa namjerom da ga uspava i omami. To nije bio prvi put. Tablete joj je nabavila sestra osumnjičene Andree Kajganić, Sašine supruge. Nakon što je Saša zaspao kćerka je obavijestila o tome majku i njenog jedva punoljetnog ljubavnika i ostavila im otključana vrata. Ubrzo su stigli, a njoj rekli da ide u dnevnu sobu i da se zatvori.

Stravično ubistvo

Nastavili su da sprovode svoj monstruozni plan.

Oblijepili su mu glavu selotejp trakom, noge i ruke vezali kanapom i trakom. Tu su već počeli da se iživljavaju nad Kulišićem. Zadali su mu par udaraca od kojih je počeo da krvari.

Iznijeli su ga iz kuće i odvezli u šumu. Za sada još nepoznatim predmetom zadali su mu četiri ubodne rane u predjelu stomaka. Ostavili su ga u šumi da iskrvari na smrt. Smrtonosne udarce nanijela je supruga. Bez obzira na to što su mislili da su sve isplanirali do detalja,dobojska policija ih je ekspresno raskrinkala.

Lice L.D. je zadalo šakom udarac oštećenom, onda su ga vezali selotejp trakom i konopcem ubacili u prtljažnik iznajmljenog auta, nakon toga je L.D. išao prvi vozilom, a iza njega K.A. Otišli su na Preslicu, izvadili ga iz vozila. K.A. zadaje tri uboda nožem u predjelu rebarnog luka i abdomena. Policijski službenici izašli su na lice mjesta, zatekli tijelo koje je bilo vezano, i ruke i noge, ruke su bile vezane na leđima špagom i selotejp trakom, oblijepljena su bila i glava i oči – rekao je Slobodan Radinković, načelnik PU Doboj, piše ATV.

Jasno je da je zločin bio danima unaprijed osmišljen. Kajganićeva i Lazarević su iznajmili auto i stan na dan u Banjaluci. Tu su ostavili njen automobil, a u Doboj se vratili iznajmljenim. Po dolasku u Doboj, rentali su drugo vozilo. Nakon što su svoj monstruozni plan sproveli u djelo, vratili su se u Banjaluku. Vozilo koje je koristila K.A. je još 27. je odvezeno na teritoriju grada Banjaluka da bi dan prije ubistva zajedno otišli u Banjaluku i u jednoj rent-a-kar agenciji iznajmili jedno putničko vozilo koje su dovezli u Doboj, i istog dana u Doboju od jedne rent-a-kar agenciji još jedno auto iznajmili s tim da je njeno vozilo ostalo u Banjaluci. Takođe dan prije su na području grada Banjaluka iznajmili stan na dan da bi, po našim informacijama zasad, oko jedan sat noći došli u porodičnu kuću u Doboju gdje su zatekli oštećenog u krevetu – dodao je Radinković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: