Naslovna Crna Hronika STUDENTKINJA TRAŽILA STAN PRE UBISTVA RANKA ESKOBARA! Ovo su bili njeni uslovi

STUDENTKINJA TRAŽILA STAN PRE UBISTVA RANKA ESKOBARA! Ovo su bili njeni uslovi

0

Osumnjičena studentkinja (21) koja je u utorak uhapšena po međunarodnoj poternici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovala u brutalnoj likvidaciji Ranka Radoševića (54), navodno je samo četiri dana pre zločina javno tražila stan u Beogradu.

Ranko je brutalno ubijen na jednoj benzinskoj pumpi kada je kao stalni gost došao u lokal i seo da sačeka navodne kupce automobila. Međutim, lažni kupci, tačnije osumnjičeni (28) i (26) maskirani sa kapuljačama na glavi i hiruškom maskom preko lica upali su u objekat izvadili pištolje i ispalili kišu metaka u Radoševića.

Brzom i efikasnom akcijom MUP Srbije svi osumnjičeni za ovu likvidaciju su ubrzo lišeni slobode, a među uhapšenima je i maloletnica (17) koja je imala svoju ulogu u ovoj likvidaciji, kao i studentkinja koja je uhapšena.

Ako je sudeći po društvenim mrežama osumnjičena studentkinja je 5. marta na jednoj Fejsbuk stranici tražila stan uz određene uslove i cenu koja bi joj navodno najviše odgovarala.

– Dobar dan svima, da li iko izdaje stan sa odvojenom spavaćom? Poželjna cena bi bila do 400 evra – napisala je ona.

Proverava se da li je studentkinja, koja je u utorak uhapšena u naselju Bjelave, zajedno sa Markom Pjanovićem, vođom navijača Partizana u Brčkom, koji je sinoć lišen slobode u Bijeljini, sa ostalim osumnjičenima za ubistvo namamila Radoševića na pumpu i to pod izgovorom da žele da kupe automobil.

– Radošević je kako je dosadašnja istraga pokazala bio na pumpi bez obezbeđenja, a da je kupce za skupoceni automobil čekao upravo na pumpi. Ranko je inače, bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde – podseća izvor upoznat sa slučajem.

Ranko Radošević koji je prošlog četvrtka ubijen naočigled brojih očevidaca navodno je označen kao vođa nikšićkog klana, ali i kao blizak saradnik pokojnog šefa škaljaraskog klana Jovana Vukotića koji je takođe, brutalno likvidiran 8. septembra prošle godine u Istanbulu pred trudnom suprugom i decom.

Radoševića je u ponedeljak na večni počinak ispratilo više od 500 ljudi na groblju Orlovača.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube