Naslovna Svijet Sumnja se da je tijelo Ane Volš: Na plaži pronađeni posmrtni ostaci...

Sumnja se da je tijelo Ane Volš: Na plaži pronađeni posmrtni ostaci nedaleko od mjesta gdje je nestala

0

Policija u mjestu Marblhed nedaleko od gradića Kohaset, juče popodne pronašla je na plaži posmrtne ostatke osobe koja je duže vrijeme bila u vodi. Mediji spekulišu da je to možda i tijelo Ane Volš.

Policija u mestu Marblhed, nedaleko od varošice Kohaset gdje je živela i nestala Ana Volš pronašla je posmrtne ostatke osobe, za koju je policija jedino rekla da je duže vrijeme bila u vodi.

Nije saopšteno da li je u pitanju tijelo muške ili ženske osobe, ali su pojedini američki novinari izvestili da postoji mogućnost da je u pitanju tijelo Ane Volš.

Ana Volš (39) rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara kada je, navodno, krenula na aerodrom da se ukrca na let za Vašington gdje je radila. Njen nestanak je prvo prijavio poslodavac, a potom i njen suprug Brajan Volš, tek 4. januara.

Policija je poslije ispitivanje Brajana optužila prvo za ometanje istrage i on je uhapšen, a potom je uslijedila pretraga njihove porodične kuće u čijem podrumu su pronađeni krvavi tragovi kao i krvav i oštećen nož.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube