Naslovna Crna Hronika PRONAĐENO TELO ANE VOLŠ? U blizini kuće majke Brajana Volša isplivao leš:...

PRONAĐENO TELO ANE VOLŠ? U blizini kuće majke Brajana Volša isplivao leš: “Telo je skoro raspadnuto…”

0

Na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na oko deset kilometra od mesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš, pronađeno je telo nepoznate osobe. 

Telo je isplivalo juče na obalu. “Policajci istražuju mesto na kom je u četvrtak popodne, oko 16 sati pronađeno telo. Kuća žene koja je pronašla telo, je na obali, na samom ulazu na plažu i primetila ga je kada je izašla da prošeta psa”, navodi se.

Za sada nije saopšten ni pol osobe čije je telo izvučeno iz vode, ali se navodi da je pronađen i šal na telu. “Telo je skoro raspadnuto, očigledno je da je duže bilo u vodi”, prenose lokalni mediji navode policijskih zvaničnika, piše Kurir. Plaža se nalazi u blizini kuće majke Brajana Volša, navodi se na društvenim mrežama.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara. Njen muž, Brajan Volš, optužen je da ju je ubio u podrumu njihove kuće i da je potom njeno telo raskomadao i bacio na najmanje dve deponije koje se nalaze u blizini kuće njegove majke. Volša su, u danima dok se Beograđanka vodila kao nestala, snimile kamere u blizini mesta u kom živi Dajana Volš. Inače, on je snimljen i kako vozi njen crveni automobil, najverovatnije kako bi prikrio svoje tragove.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube