Naslovna Izdvajamo Švercovao 100 kilograma kokaina: Budvaninu određeno zadržavanje od 72 časa

Švercovao 100 kilograma kokaina: Budvaninu određeno zadržavanje od 72 časa

0

Budvaninu čiji su inicijali I.M, uhapšenom danas zbog sumnje da je švercovao 100 kilograma kokaina, nakon saslušanja određeno je zadržavanje do 72 časa.

Nakon saslušanja određeno mu je zadržavanje 72 časa zbog okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva i da će ponoviti krivično djelo. Pojedini dokazi za osnovanost sumnje da je učinio krivično djelo prikupljeni su u saradnji Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Agencije EU za saradnju organa za sprovođenje zakona – Evropol, koja će biti nastavljena – saopštio je specijalni tužilac Vukas Radonjić.

Radonjić je ranije saopštio da je Specijalno policijsko odjeljenje, prema nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapsilo I.M. iz Budve, zbog sumnje da je učinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga, i to 100 kilograma kokaina, u saučesništvu sa osumnjičenim M.B, predsjednikom opštine Budva.

Budvanin čiji su inicijali I.M. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet 100 kilograma kokaina.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube