Naslovna Crna Hronika Svjedok ispričao detalje pucnjave u Zvorniku

Svjedok ispričao detalje pucnjave u Zvorniku

0

Branko Radić iz Zvornika, svjedok događaja potvrdio za N1 da je pucao gazda ugostiteljskog objekta Goran Bojić koji je tu noć organizovao zabavu za suprugu i okretao prase.

Ranije je Radić prolazio pored restorana/kladionice i primijetio tri muškarca ispred.

– Čuo sam kako su ta trojica udarili gazdu i ovaj je potom otišao po pištolj iza šanka i pucao – govori svjedok događaja.

I samu pucnjavu Radić je začuo kada je ušao u kuću.

– Gazda je inače miran i tih – govori svjedok, dodajući da je mišljenja da se “samo branio”.

Policija se i dalje nalazi ispred ugostiteljskog objekta u kojem se pucnjava desila sinoć oko 23 sata. Sve je u rukama Okružnog tužilaštva Bijeljina, iz kojeg kažu da će tokom dana poslati saopštenje.

Mediji su prenijeli da je napadač u bjekstvu te da se uputio ka Tuzli. Iz MUP Tuzlanskog kantona tvrde da u ovakvim situacijama, kada postoji mogućnost da je odbjegli na njihovom terenu, saradnja s policijom u Republici Srpskoj se podrazumijeva. Dodaju i da konstantno prate stanje.

Podsjetimo, ubijen je Boriša Beatović iz Branjeva, a u zvorničku bolnicu su sinoć primljena dva muškarca od kojih jedan ima ustrelnu ranu i vitalno je ugrožen, a drugi je zadobio potres mozga, rekao je dežurni ljekar ove zdravstvene ustanove Milan Pavlović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube