Naslovna Izdvajamo Tajna bijele koverte i Žunićeve posjete poslanicima SDP-a BiH

Tajna bijele koverte i Žunićeve posjete poslanicima SDP-a BiH

0

Informaciju koju sam juče saopštio javnosti, da se predsjednik Kluba SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić, potvrdio je danas Ramiz Salkić, smijenjeni šef Kluba poslanika Pokreta za državu. Njegova javna izjava pokrenuće lavinu, ali možda dovesti i do istrage policije i tužilaštva.

Salkić je na svojoj stranici objavio da uoči glasanja i Posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske nije mogao ući u prostorije Kluba Pokreta za državu, jer su vrata bila zaglavljena, i da je čekao na hodniku da iz njegovog Kluba izađe Igor Žunić, šef Kluba odbornika SNSD-a.

U kancelariji je zatekao dvoje poslanika SDP-a BiH, Sašu Grbića i Andreu Gajić, koji su tajno razgovarali sa Žunićem. Zanimljivo da je na stolu zatekao i bijelu kovertu, koju je Žunić ostavio poslanicima SDP-a, koju su zaboravili da sklone i ponesu jer ih je iznenadnim dolaskom omeo Salkić?

Šta je bilo u koverti, i da li je Žunić donio prazan glasački listić sa pečatom, jer su mogli kopirati i odštampati stotine listića i udariti pečat, koji se nalazi kod predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića, i tako poslanicima SDP-a BiH obezbjediti „alibi“, da fotografišu listić kao da su glasali za listu PDP-a, i tako izbjegnu gnjev javnosti u Federaciji BiH, jer su omogućili četvrtog delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH SNSD-u i predali Dodiku u ruke ključeve države ?

Protiv Saše Grbića i Andree Gajić podnijećemo Krivičnu prijavu nadležnom Tužilaštvu u Banjaluci, tražiti da se saslušaju i procesuiraju zbog korupcije, a da se kao svjedok sasluša i Ramiz Salkić, te utvrdi šta je bilo u koverti koju je Žunić ostavio Saši Grbiću i Andrei Gajić.

 

Nebojša Vukanović

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube