30.7 C
Banja Luka

TANJA PROFITIRALA NAKON AFERE SA DRAŠKOM: Honorar za Novu godinu nikad veći

Od kako se pojavila na sceni do danas Tanja Savić je pod budnim okom javnosti. Od aprila prošle godine sve učestalije puni novinske stupce zbog niza drama kroz koje je prolazila.

Upravo zbog burnog razvoda, drame oko starateljstva nad dijecom, ali i navodne veze sa političarem Draškom Stanivukovićem, Tanja je postala sve traženija pjevačica pa joj se samim tim i cijena na tržištu povećala.

Pjevačica je prošla kroz pravu dramu kada je njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević u aprilu prošle godine, bez njenog znanja, otputovao sa nasljednicima Maksimom i Đorđem u Australiju. Dok je on tvrdio da je „otišao ne bi li sačuvao dijecu od virusa“, Tanja je patila i ne znajući da još oko godinu dana neće vidjeti mališane. Njeni fanovi su sve vrijeme bili uz nju.

Uslijedile su brojne prijetnje od strane njenog supruga, kao i iznošenje „prljavog veša“ iz braka, a Tanja je tek nakon više od godinu dana uspijela da vrati sinove u Srbiju.

Sredinom oktobra ove godine odjeknula je vijest da su pjevačica i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u navodnoj vezi. Oni to nisu potvrdili, a ni demantovali, ali od tada Tanja ponovo „ne silazi“ sa naslovnih strana, a to je, po svemu sudeći, povećalo i cijenu njenog honorara.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here