20.7 C
Banja Luka

TANJA SAVIĆ otkrila detalje: Draško mi je čestitao ROĐENDAN

Tanja Savić danas slavi rođendan i tom prilikom uključila se direktno sa Kopaonika, gdje je oduvala svjećice, pa progovorila o svim aktuelnostima iz svog života.

Poželjela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvjesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i voljela bih da ništa ne radim tog dana – počinje pjevačica.

Otkrila je i kako su joj sinovi čestitali ovaj divan dan.

 

– Stvarno je bilo lijepo, ja sam tu uvek za svoju publiku. Što se tiče moje djece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pjevali su mi ”Danas nam je divan dan”, oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak – otkriva Tanja.

– To se negdje nagradi i vrati kao nešto najljepše, činim dobro kako bi mi se vratilo. Sve je karma. U posljednje vrijeme mnogo radim, ne mogu mnogo da se posvetim sinovima. Trudim se da kada sam sa njima, da im posvetim pažnju. U školi im je zaista prelijepo, sada su se navikli, imaju društvo i simpatije. Mnogo mi se sviđa škola – kaže ona, piše Blic.

Otkriva i kako joj je bilo dok je prolazila kroz agoniju u borbi za starateljstvo nad sinovima.

– Mnogo mi je značilo što je čitava nacija bila uz mene. Ljudi vi ne shvatate koliko je to meni pomoglo, dok sam čitala poruke podrške suze su mi išle. To mi je bila potvrda da sam uradila pravu stvar, mnoge žene se susreću sa takvim problemima – priča Tanja.

 

Ovom prilikom otkrila je i da li joj je Draško Stanivuković čestitao rođendan, s obzirom da se mnogo spekuliše o njihovoj romansi.

– Čestitao mi je rođendan, nismo se vidjeli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvijek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na bijelom konju, ali obično dođe konj samo – otkriva Savićeva.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here