Naslovna Društvo Tanja Savić progovorila aferi sa Draškom Stanivukovićem

Tanja Savić progovorila aferi sa Draškom Stanivukovićem

Priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji „Paparaco lov“ iznela detalje navode afere pevačice i političara

Vijest da je Tanja Savić ljetos navodno bila u tajnoj vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem odjeknula je kao bomba, a povodom ovih tvrdnji pjevačica je sada nakon što se skandal malo smirio i dalje ostala zagonetna.

Tanja se juče prvi put pojavila ispred sedme sile i na pitanje da li su tvrdnje Jovane Jeremić tačne, potpuno iskulirala poznatu voditeljku i sve o aferi.

Na pitanje da li su informacije istinite navodno je ostala nedorečena.

– Pa već kad ste toliko pisali… – započela je Tanja izlaganje medijima, a na pitanje da li je zaljubljena poručila je:

– Pa ne znam da li se to vidi?! Pazi mene, ja koja dajem povoda. Ja sam samo ispunjena žena, iznutra.

Inače, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji „Paparaco lov“ otkrila  detalje navodne afere pjevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmjeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vrijeme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pjevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom djecom.

(Vijesti Srpske)