Naslovna Svijet „To je bilo ČUDNO“ Prijateljice Ane Volš otkrile važan detalj sa novogodišnje...

„To je bilo ČUDNO“ Prijateljice Ane Volš otkrile važan detalj sa novogodišnje proslave, evo šta je Brajan radio tada

0

Nataša Skaj i Pamela Bardi, prijateljice nestale Srpkinje Ane Volš (39) kojoj se gubi svaki trag 1. januara u Americi, pričale su o njenom odnosu sa mužem Brajanom, koji je i dalje u pritvoru.

Prema njihovim rečima, bilo im je jako čudno što se Anin suprug, Brajan Volš, ne nalazi ni na jednoj fotografiji sa proslave Nove godine.

– On je druge slikao, ali sebe ne. Ne nalazi se ni na jednoj slici sa novogodišnje proslave, a to mora da znači nešto. Ne želim ništa da spekulišem, ali to je zaista čudno – rekla je Nataša Skaj za Foks njuz.

Kako kažu Nataša i Pamela, Ana nikada nije željela da priča o Brajanu, a i kada bi se potegla priča o njemu, promijenila bi temu.

– Nažalost, ne znamo mnogo o Brajanu, jer svaki put kada bismo razgovarale o njemu, Ana bi promijenila temu i krenula da priča o djeci – rekla je Nataša i dodala:

– Kada bi je nakon što izbjegne da priča o Brajanu, pitale da li je sve u redu, ona bi uvijek odgovorila da je u redu i da je sve super – priča ona.

Na pitanje novinara da li misle da je Ana živa ili mrtva, sada kada znaju sve informacije o njenom slučaju, Nataša je odgovorila:

– Šanse su jedna u milion. To bih ja odgovorila, ali Pamela i ja je poznajemo lično, znamo koliko je Ana posvećena svemu i koliko je nezavisna. Našla bi način da dođe do ljudi ako bi joj se nešto desilo – rekla je ona i dodala:

– Ako se osoba vodi kao nestala toliko dana u svijetu u kojem postoje društvene mreže, koji je tako brzo povezan i sa dokazima koji su se, nažalost, pojavljivali, a posebno policijskim izvještajima, onda nam to govori da su izgledi mračni – objasnila je ona, prenosi Blic.

Podsjetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gdje čeka epilog istrage.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube