23.7 C
Banja Luka

TORTA OSTALA NETAKNUTA: Porodice zaratile na svadbi zbog srpske pjesme

Vjenčanje u Nikšiću, se zbog jedne pjesme pretvorilo u pravu dramu.

Dvije porodice, mladina i mladoženjina, zaratile su zbog naručene pjesme “Srpkinja je mene majka rodila”! Svadbeno veselje je održano u Parohijskom domu Sveti Vasilije Ostroški, gdje je prema pisanju Novosti, trajalo je tri sata, a ostala je i netaknuta mladenačka torta.

Kako se navodi, dogovor je bio da veselje prođe bez “takvih” pjesama, ali je domaćinu svadbe, mladoženjinu ocu, prekipjelo kada je majka mladenke dva ili tri puta naručivala istu pjesmu.

On je navodno upozorio prisutne da je “dosta tih pjesama, jer je ovo Crna Gora”! Nakon toga je nastalo komešanje rodbine i prijatelja, a revolt je kulminirao kada je brat mlade ustao, uzeo sestru za ruke i izveo je sa svadbe uz poruku – “hvala prijatelji”. Nešto kasnije, nesuđeni svekar, iščupao je muzičarima kablove iz utičnica, govoreći: “Vi ste za sve krivi!”

“Ja pjevam ono što mi se naruči”, odgovorila je kratko pjevačica.

Međutim, po društvenim mrežama kruži i druga verzija ove svadbene priče, prema kojoj je mladoženja bio taj koji je prvi napustio svadbu pošto je nakon mladenkine majke još jedan gost naručio istu pjesmu, a kada se ni poslije sat vremena nije vratio, mlada je odlučila prekinuti svadbu, nakon čega je mladoženjin otac iščupao spomenute kablove.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here