24.7 C
Banja Luka

Trebinje: PDP je još jači i ide snažno naprijed (VIDEO)

„Danas smo održali sjednicu Povjereništva Gradskog odbora PDP Trebinje. Samo Povjereništvo, koje će spremiti veliki Sabor trebinjskog odbora broji šesdeset članova, što znači – svi su tu, samo njega nema, a mi smo se riješili jednog velikog balasta“, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas u Trebinju.

Borenović je naveo da je u prethodnom periodu na snazi bio pokušaj da se PDP u Trebinju otme i stavi u ruke režimskog SNSD-a u čemu se nije uspjelo, što pokazuje snagu ovog odbora, optimizam i energiju iskrenih članova koji su odoljeli svim nasrtajima.

– Idemo snažno naprijed, na čelu sa našim povjerenikom, dr Sašom Borjanom, narodnim poslanikom Ljubišom Кrunićem, sa članovima koji su u PDP-u dugi niz godina, ali i novim ljudima koji prilaze u prehodnih nekoliko dana, konačno imajući prostor da djeluju unutar naše organizacije u Trebinju.

Naš sistem vrijednosti je obnovljena Republika Srpska, vladavina prava, borba protiv nepravde, korupcije, protiv laži, borba protiv ovog režima i to ljudi prepoznaju.

Pokazuje se da niko nema pravo da se poigrava sa ljudima, sa našim politikama i siguran sam da u Trebinju sada idemo dobrim putem, istakao je Borenović, rekavši da ko god je na prodaju i ko god je za političku trgovinu nema mjesta u PDP-u.

Dr Saša Borjan, povjerenik za Gradski odbor PDP-a Trebinje, najavio je da će se ovaj odbor beskompromisno boriti protiv režimskog SNSD-a i otvoriti prostor mnogim novim ljudima koji žele da se angažuju u PDP-u.

– I u SNSD-u je bilo i ima čestitih ljudi, ali oni koji su prepoznali pogubnost njihove politike prilaze nama. Danas je ovdje sa nama nekadašnji koordinator i važna karika trebinjskog SNSD-a, Nebojša Milivojević, koji će svoje političko djelovanje nastaviti u PDP-u, jer ovdje vidi iskrenu namjeru da se borimo za dobrobit našeg grada i republike, rekao je Borjan.

On je najavio novi priliv članova u PDP Trebinje, kao i da će Sabor Gradskog odbora biti održan do kraja novembra.

– Atmosfera u Trebinju se mijenja, građani se oslobađaju i očekujem rekonstrukciju našeg odbora, koji će napraviti odličan rezultat na narednim izborima, naveo je Borjan.

https://www.youtube.com/watch?v=efg-BtqaMT8

(BN)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here