Naslovna Najnovije TRIVIĆ: Koliko Dodik ponižava Željku, ništa me ne čudi! (VIDEO)

TRIVIĆ: Koliko Dodik ponižava Željku, ništa me ne čudi! (VIDEO)

0

Koliko Dodik ponižava Željku, ništa me ne čudi!

„Koliko srpski član Predsjedništva ponižava predsjednicu Republike Srpske, pa još hoće da objedini funkcije ništa me i ne čudi od vaše strukture.“

„Nedavno je objavljena revizija pronatalitetnih mjera Vlade Srpske, gdje se pokazalo da ništa niste uradili. Uložena su ogromna sredstva ništa nije postignuto, neko za to mora da odgovara. Predsjednica Republike Srpske nalazi se na čelu Savjeta za demografiju, ali ona se ne oglašava o ključnom nacionalnom pitanju“, kazala je Jelena Trivić poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Trivićeva ističe da sadašnja predsjednica već osam godina obavlja važne funkcije u Srpskoj, a nakon ove revizije koja konstatuje da izumiremo ne kaže ništa, to je sramota.

„Niko iz vrha vlasti se ne oglašava, a posebno predsjednica kojoj je to obaveza. Ne bavi se suštinskim pitanjima nego izjavljuje kako  je sve u Srpskoj divno i bajno“, naglasila je Trivićeva i dodala:

„Koliko srpski član Predsjedništva ponižava predsjednicu Republike Srpske, pa još hoće da objedini funkcije ništa me i ne čudi od vaše strukture.“

Podsjećamo, za mjere pronatalitetne politike u Republici Srpskoj za četiri godine povećana finansijska sredstva i izdvojeno skoro 940 miliona maraka, a prava korisnika istovremeno su smanjena.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube