Naslovna Najnovije Trivić: Ništa nije slučajno, nešto se krupno dešava

Trivić: Ništa nije slučajno, nešto se krupno dešava

0

– Ne treba da nas čudi što sve veći broj građana smatra da se čelnici korumpiranog i nesposobnog režima spremaju na bjekstvo u oktobru.

„Požar u poslovnim prostorijama Investiciono-razvojne banke, prodaja Rudnika Ljubije, prodaja Alumine…Ne treba da nas čudi što sve veći broj građana smatra da se čelnici korumpiranog i nesposobnog režima spremaju na bjekstvo u oktobru“.

Ovo je sinoć na fejzbuk profilu napisala potpredsjednica PDP-a i poslanica te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić.

Podsjetimo da je Vlada RS u zadnjih 10-ak dana povukla veoma čudne poteze, jer je donijela odluku da proda državni kapital i potraživanja u RŽR Ljubija i u Fabrici Birač.

Za mnoge je ovo čudan i krajnje sumnjiv štetan potez koji je povukla Vlada Republike Srpske za radnike tih preduzeća, ali i za Republiku Srpsku.

Podsjetimo da je prije nekoliko mjeseci izbio i pođar u Investiciono-razvojnoj banci Republike Srpske, koja se dovodi u vezu sa brojnim aferama koji godinama potresaju tu banku. Priče da se nešto dešava dodatno je podgrijao i zvaničan nalaz istrage da je do požara došlo od opuška cigarete.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube