Naslovna Politika Trivić odlučno: Ne pratimo Dodika u njegovim suludim politikama

Trivić odlučno: Ne pratimo Dodika u njegovim suludim politikama

0

“Zabrinuti smo za trenutnu političku situaciju u kojoj se nalazi Republika Srpska i kao odgovorna stranka ne planiramo ni po koju cijenu da pratimo Milorada Dodika u njegovim suludim politikama, jer je pokazao da je spreman da žrtvuje Republiku Srpsku i njen narod spasavajući svoju vlastitu kožu.”, poručila je predsjednica Narodnog frona Jelena Trivić nakon zasjedanja Glavnog odbora te stranke.

Narodni front je usvojio zaključak koji se odnosi na novonastala nametanja.

“Protiv smo nametanja bilo koje vrste, pa tako smo i protiv ovih posljednjih nametanja. Ali smo jasno, odlučno i čvrsto protiv toga da nas aktuelne političke elite drže zarobljenim u izbornom procesu u kome je moguće krasti glasove. Ne možemo više biti taoci onih koji neće da mijenjaju izborni zakon, kojima je izborni zakon poluga putem koje pljačkaju izbore i tako se održavaju na vlasti.”, navela je Trivićeva.

Podvukla je da Narodni front nema ništa sa igrom međunarodne zajednice i Milorada Dodika.

“To je njihova igra mi nemamo ništa s tim. Jedino što želimo jesu fer i pošteni izbori. Izmjene izbornog zakona su mogle biti donesene u redovnoj parlamentarnoj proceduri, a zašto to nije urađeno? To pitajte primarno SNSD-u i HDZ BiH.”, zaključila je predsjednica Narodnog fronta.

(BN) Foto: BN

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: