24.7 C
Banja Luka

Trivić: SNSD je blokirao da se pomogne građanima, to ne smije biti zaboravljeno!

Trivićeva tvrdi da je postojala stvarna namjera vlasti da se pomogne stanovništvu to bi učinili ukidanjem akciza što je SNSD blokirao, danas bi gorivo bilo jeftinije 40 feninga.

„Rast osnovnih životnih namirnica nije počeo sa ukrajinskom krizom nego mnogo prije toga“, kazala je Jelena Trivić, poslanik PDP-a u NSRS.

Kako kaže da je postojala stvarna namjera vlasti da se pomogne stanovništvu to bi učinili ukidanjem akciza što je SNSD blokirao i danas bi gorivo bilo jeftinije 40 feninga.

Tokom skupštinskog obraćanja komentarisala je odabir nadzora priređivača igara na sreću i upitala zašto je to  skuplje kod nas nego u zemljama u okruženju.

„Isti posao koji će vjerovatno dobiti Prointer u Srbiji košta 3,6 miliona KM jednokratan je, u Crnoj Gori taj posao košta 600.000 KM, a kod nas će koštati 60 miliona. Gdje ide taj novac, kome to dajete?“, upitala je ona.

„Oni imaju pravo da to rade jer ste im to omogućili, ja ovdje branim budžet Srpske. Kako je moguće da ti poslovi u Srpskoj koštaju toliko. Ima li kraja vašoj otimačini“, dodla je Trivićeva.

„Tih 60 miliona nisu vaše to je novac od naroda koji mu uzimate. Dajete 130 miliona za zgrade i objekte“, istakla je ona.

Više u videu:

(BN)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here