Naslovna Izdvajamo Trivić: Vjerujemo u pobjedu, Srpska će dobiti novu vlast

Trivić: Vjerujemo u pobjedu, Srpska će dobiti novu vlast

0

– Mi vjerujemo u pobjedu i imamo mnogo argumenata za to. Danas smo predali sve kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, kao i moju kandidaturu za predsjednika Republike Srpske – rekla je danas nakon predaje kandidatura CIK-u potpredsjednica PDP Jelena Trivić.

Trivićeva kaže da ona kao kandidat jednog šireg kruga stranaka koje će je podržati, ali prije svega naroda, može reći da će voditi jednu pozitivnu i dostojanstvenu kampanju i, kako kaže, „kampanju u kojoj mi nećemo pljuvati i prljati druge, ali ćemo znati da se branimo“.

– Kandidaturu koju sam ja danas predala, podržalo je Predsjedništvo moje stranke 28. decembra prošle godine, dakle, moja stranka i ja smo već 6 mjeseci na udarima, ljudi koji su oko mene su takođe na velikom udaru, prošli smo kroz veliku prljavštinu, ali smo pokazali da možemo biti dostojanatveni.

Očekujem prljavu kampanju, ali ne sa naše strane, a u slučaju samoodbrane znaćemo biti dostojanstveni – istakla je Trivićeva.

Rekla je da su se kroz medije provlačili njena maloljetna djeca, brat, a da ona nikad ničijeg člana porodice nije pomenula, ali da je spremna na udare, kao i njena porodica.

– Naša kampanja će biti pozitivna, mi želimo promjene u Republici Srpakoj, želimo bolju ekonomiju, smirivanje političkih strasti, bolje zdravstvo i najbolje obrazovanje, bolju poljoprivredu, a preduslov svega toga je pobjeda nad korupcijom. Pobjeda nad korupcijom je ključna stvar sa kojom idemo u kampanju, korupcija je veleizdaja i moramo uspostaviti sistem koji će se sa tim obračunati – ističe Trivićeva.

Dodaje da su izbori samo jedna stepenica da se dođe do promjena, a da borba tek počinje nakon pobjede u koju je uvjerena i prema kojoj se ide optimistično, sa mnogo argumenata koji daju pravo da se kaže da od 3. oktobra Republika Srpska dobija novu vlast, novog predsjednika, novu Vladu koju će činiti časni i pošteni ljudi, a ne ono što danas imamo u Republici Srpskoj.

– Kao kandidat za predsjednika držaću se ustavnih odredbi, zagovarati jedinstvo naroda Republike Srpske i neću dijeliti narod. Ja jesam Srpkinja i kandidujem se za predsjednika Republike Srpske, ali ću raditi u interesu svih naroda u Republici Srpskoj – zaključila je Trivićeva.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: