Naslovna Republika Srpska Trivićeva tvrdi: Postoji vjerovatnoća da budem potencijalni kandidat za predsjednika Srpske

Trivićeva tvrdi: Postoji vjerovatnoća da budem potencijalni kandidat za predsjednika Srpske

Potpredsjednik PDP i narodni poslanik Jelena Trivić, odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji u Banjaluci, istakla je da je zaključak PDP da dobije jednu od pojedinačnih kandidatura, pri čemu ima veće preferencije za poziciju predsjednika Republike i da bi u tom slučaju postojala vjerovatnoća da i njeno ime bude u igri za potencijalnog kandidata.

 

“Ako PDP dobije kandidaturu za predsjednika, postoji vjerovatnoća da ja budem potencijalni kandidat”, kazala je Trivićeva.

Podsjećanja radi, za sutra je najavljen sastanak parlamentarnih stranaka opozicije koji će biti održan na Jahorini. Uoči tog sastanka, u Banjaluci su se danas sastali i  gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i načelnik opštine Teslić Milan Miličević koji su razgovarali o zajedničkim kandidatima opozicije za izbore 2022.

Oni nisu potvrdili, niti demantovali da će i njihova imena biti na listi ključnih kandidata, ali su poručili da su spremni za takav scenario.

– Spremni smo da preuzmemo odgovornost, ne samo za lokalne zajednice koje vodimo, nego i za Republiku Srpsku – rekao je Miličević.

 

(Bl Portal)