Naslovna BIH Trivićka poručila Borenoviću: Ćutite na simbiozu

Trivićka poručila Borenoviću: Ćutite na simbiozu

0

Grmi Fejsbuk status Jelene Trivić na bivše stranačke kolege. U njemu brani Radislava Dončića od PDP-a jer su ga nazvali papkom, preletačom i izdajnikom. Baš onako kako je ona nazivala sve one koji su promijenili stranku.

Nakon sramnog saopštenja Branislava Borenovića, kaže Trivićka, ne mogu da ćutim. Daje i definiciju šta je po njoj papak.

„Godinu i više ćutite na simbiozu, a sada vam smeta Radislav Dončić. Znate li vi šta je papak?! Kad neko pređe u vlast za poziciju i sinekuru! Za koju privilegiju je Radislav Dončić prešao u Narodni front. Nikakvu! Kako niste galamili kada su vam mandate odnosili mnogi drugi koji su odlazili u vlast, sada vam smeta Narodni front“, rekla je Jelena Trivić.

Ni Branislavu Borenoviću nije bilo teško da, kao odgovor otkuca nekoliko redova na Fejsbuku. Poručuje Trivićki, kao nekada najbližem saradniku, da nije imala hrabrosti reći šta je trebala pa se sad pravda mučnim izgovorima i krije iza tastature. Borenović, na prvu kaže da prašta, ali u zadnjih nekoliko redova objave – nije ostao dužan.

„Nisu bili toliko rječiti kada sam im ukazivao povjerenje da preuzmu najviše funkcije, kako u stranci, tako i u parlamentarnim klupama. Neka im je i to prosto, ja se ne kajem“, rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

„Ne treba pljuvati u krčag iz kojeg si godinama vodu pio, a ko to radi, o sebi govori… Očigledno je da je prevladala sujeta, mržnja, isključivost, pa vjerovatno nesvjesno, nadam se sve što kažu i rade, rade u korist režima, koji je presrećan i zadovoljno trlja ruke… Izdaja je izdaja, preletač je preletač, papak je papak… Bolno ali istinito! Srećno im bilo“, dodaje Borenović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube