Naslovna Najnovije TRPILA NASILJE I RANIJE Ovo je djevojka koju je u kozmetičkom salonu...

TRPILA NASILJE I RANIJE Ovo je djevojka koju je u kozmetičkom salonu ubio bivši momak

0

Muškarac V.R. (34) koji je ubio svoju djevojku I. R. (26) u kozmetičkom salonu u Novom Sadu već je, kako se nezvanično saznaje, od ranije prijavljivan za nasilje nad bivšom partnerkom i imao je zabranu prilaska, koja mu je izrečena 25. aprila ove godine.

Kako saznaje Blic ovaj par je raskinuo prije kobnog događaja.

– Bili su više od godinu dana u vezi, a prije šest mjeseci krenule su svađe. On joj je više puta prijetio, posljednji put je na nju potegao i oružje, zbog toga mu je i oduzeto oružje i dobio je zabranu prilaska, a onda je uslijedio i njegov otkaz u firmi zbog svih tih incidenata – kaže izvor.

Ubistvo Novi Sad

Kako dalje navodi, nikome nije jasno kako je sada došao u posjed oružja, a sumnja se da ga je ukrao iz radnje u kojoj je radio prije otkaza.

Ubistvo Novi Sad
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

V. R. je bio član Srpskog četnickog pokreta, blizak SNP 1389. Policija mu je izrekla hitnu mjeru zabrane i oduzela 6 pušaka nakon prijave njegove djevojke krajem aprila.

Pištolj kojim je izvršio ubistvo i samoubistvo bilo je u nelegalnom posjedu, dok je oružije koje je bilo oduzeto bilo u legalnom posjedu. Mjeru je policija izdala i oduzela oružje kao preventivnu mjeru da ne bi došlo do zločina.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube