Naslovna Republika Srpska Banjaluka Tuča u banjalučkom lokalu, jedna osoba završila na UKC-u

Tuča u banjalučkom lokalu, jedna osoba završila na UKC-u

0

Pripadnici banjalučke Policijske uprave izvršili su kriminalističku obradu lica čiji su inicijatori DK iz tog grada zbog sumnje da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci fizički napalo drugo lice, kojem je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Lice DK osumnjičeno je da je jučer od 3.00 do 5.00 sati fizički napalo oštećeno lice koje je zadobilo povrede glave, priopćeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O krivičnom djelu tjelesna povreda obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pripadnici Policijske stanice Prnjavor juče su izvršili uviđaj na regionalnom putu Prnjavor – Stanari, u mjestu Kremna, opština Prnjavor, gdje je istog dana oko 10.00 časova sa kolovoza uletio automobil „golf“, kojim je upravljalo lice čiji su pokretači GM iz Prnjavora.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno je lice ST iz Prnjavora, putnik u „golfu“.

Policijskoj upravi Banjaluka juče oko 18.00 časova oštećeno lice je prijavilo da ga je, dok je šetalo svog psa, u Ulici LJubiše Mrkonjića u Banjaluci napao pas bez vlasnika i povrijedio mu ruku, nakon čega mu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

O svemu su obaviješteni radnici Komunalne policije grada Banjaluka, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izjasnio se da u konkretnom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Slijedi dalji rad na pronalaženju vlasnika psa, te sankcionisanje u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru.

Na području Policijske uprave Banjaluka jučer je evidentirano devet krivičnih djela, tri narušavanja javnog reda i mira i osamnaest saobraćajnih nezgoda u kojima je povrijeđeno pet lica.

(Srna) fFoto: MUP RS/Ilustracija

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube