Naslovna Izdvajamo U rad pušten sajt sa oko 10.000 fotografija drogiranog sina predsjednika Amerike...

U rad pušten sajt sa oko 10.000 fotografija drogiranog sina predsjednika Amerike – Pornografija, narkomanija, incest

0

Veliki broj fotografija sa laptopa Hantera Bajdena stavljen je na raspolaganje javnosti preko nove veb stranice koja je pokrenuta u četvrtak.

“Fox News” piše da je na veb-sajtu – BidenLaptopMedia.com (napomena, sajt je preopterećen da bi se otvorio, pokušajte kasnije) – nalazi se skoro 10.000 fotografija koje se protežu od 2008. do 2019. godine, a za izradu su bili potrebni mjeseci, rekao je za FoX NeWs Digital Garet Zigler, osnivač neprofitne organizacije Marko Polo.

„Trebalo nam je nekoliko mjeseci da pregledamo fotografije, njih oko 10.000, i redigujemo genitalije na fotografijama“, rekao je Zigler, bivši Trampov pomoćnik Bijele kuće, o sadržaju pronađenom na laptopu koji je nekada bio u vlasništvu. od sina predsjednika Bajdena.

„Prva stvar o kojoj se bavimo je istina i transparentnost“, rekao je on.

„Ako američki narod želi da zna kakva je njihova predsjednička porodica, dobiće to. I nećemo sklanjati fotografije koje oslikavaju Bajdenove u dobrom svjetlu”, kaže on.

Zigler je takođe primjetio da je nekoliko fotografija koje sadrže privatne informacije redigovano – uključujući slike koje sadrže brojeve socijalnog osiguranja, bankovne podatke i brojeve kreditnih kartica. Pored toga, redigovano je više golih fotografija Hejli Bajden, udovice pokojnog sina Džoa Bajdena, Bo Bajdena.

Od mnogih fotografija pronađenih na laptopu, Zigler je Fox News Digital-u dostavio dvije nikada ranije viđene fotografije sa laptopa. Na jednoj fotografiji se vidi kako se Hanter Bajden 2018. družio sa svojom tadašnjom ljubavnicom Zoi Kestan. Druga slika – sa nizom droga i omotom kondoma koji stoje na stolu – bila je iz razgovora koji je Hanter vodio SMS porukom sa Hejli Bajden – udovicom Bo Bajden i bivšom ljubavnicom Hantera Bajdena – iste godine.

Pružajući dalji uvid u vrstu sadržaja koji gledaoci mogu da očekuju na veb lokaciji, Zigler je rekao da neki sadržaji koji nemaju „vrednost vesti“ neće biti predstavljeni.

„Postoje, na primjer, snimci ekrana Candy Crush igara na kojima smo prilično sigurni da kažemo da za njih nema apsolutno nikakve vrijednosti za vijesti“, rekao je on.

„Tako da će to biti, rekao bih, 98 odsto fotografija na uređaju, oko 10.000 ukupno, iako će to biti nešto manje od toga”, navodi Zigler.

„To će biti potpuno autentično prepričavanje fotografija na uređaju“, dodao je Zigler.

Zigler je obećao da na sajtu neće biti vidljivih genitalija i insistirao je da foto projekat – koji će prikazati slike hronološki – pokriva „veliki dio“ života moćne porodice i uključuje niz fotografija. Takođe je jasno stavio do znanja da to nije “udarni posao” protiv porodice Bajden.

 

„Postoji slika pisma koje je Hanterova kćerka, Finegan, napisala, pretpostavljam, trupama stacioniranim u inostranstvu , na primjer u Iraku i Avganistanu“, rekao je on. „To je divno pismo. Finegan je u to vrijeme imao oko devet godina i definitivno oslikava Bajdene u dobrom sjvetlu”, smatra Zigler.

“Mi nismo republikanski aktivisti . Niko od nas nije registrovani republikanci,” nastavio je on.

„U stvari, volio sam i još uvijek volim Trampa upravo zato što nije bio standardni republikanac. Zadržaćemo sve fotografije koje oslikavaju Bajdenove u dobrom svjetlu i čuvaćemo sve fotografije. koji oslikavaju Bajdene u lošem svjetlu. Američki narod može sam da proceni šta misli o svojoj predsedničkoj porodici kroz ovo”, kaže Zigler.

Opisujući taj napor kao „najtemeljnije razotkrivanje bilo koje prve američke porodice dok su na funkciji u istoriji Amerike“, Zigler je rekao da su vrste fotografija koje će se dijeliti na veb lokaciji fotografije koje obično „postaju dostupne tek kada predsjednička arhiva je otvorena i te fotografije samo prikazuju njegovo vrijeme u Ovalu dok je bio predsjednik.”

Zigler je takođe rekao da će veb lokacija koristiti „aplikaciju za pregled fotografija koja će korisnicima omogućiti da vide metapodatke na fotografijama“.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube