Naslovna Najnovije „Udarali su me gdje su stigli, po glavi, grudima“ Jeziva ispovijest dječaka...

„Udarali su me gdje su stigli, po glavi, grudima“ Jeziva ispovijest dječaka Lazara koga su danas na Kosovu pretukli Albanci (FOTO)

0

Dječak Lazar M. (15) pretučen je jutros od strane četiri starija Albanca u etnički mješovitom naselju Suvi Do.

On je krenuo od kuće jutros pješaka kada su mu iz automobila u pokretu dobacivali na albanskom.Dječak Lazar pretučen na Kosovu

Dijete je sagnulo glavu što je bio znak albanskim ekstremistima da ne razumije jezik i da je riječ o Srbinu, pa su potom zaustavili vozilo i pretukli dječaka.

– Pitali su me nešto, ja im nisam odgovorio, izašli su iz auta, krenuo sam da trčim, oni su krenuli za mnom, stigli me i počeli da udaraju gdje su stigli. Pričali su, ali ih ja nisam razumio. Ćutao sam i nastavljao dalje. Glava, grudi, stopala, gdje god su stigli. Do sada nikad nije bilo ovako – ističe Lazar M. za Pink.

Prema riječima Lazarevog oca, Zlatibora M, ovako nešto nije imao prilike da vidi, ali da su napadi na mlađu djecu učestali.

– Prvo smo otišli do bolnice, da vidimo da li ima nekih većih povreda. Prijavili smo policiji, koja je rekla da će preuzeti sve što je u njihovoj moći, ali slaba vajda. Radio sam 20 godina sa KPS, ovo nikad nije bilo da sve što je srpsko, sve smeta, nema života jednostavno – kaže Lazarev otac za Pink.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube