Naslovna Izdvajamo UDARNA VIJEST: Glavni čovjek SNSD Prijedor u bjekstvu, EVO ŠTA SE DESILO

UDARNA VIJEST: Glavni čovjek SNSD Prijedor u bjekstvu, EVO ŠTA SE DESILO

0

Nakon što je istaknuti aktivista prijedorskog SNSD-a Ana Jež, koja je na prošlim lokalnim izborima vodila internet kampanju bivšem gradonačelniku Daliboru Pavloviću, sinoć u Centralnom dnevniku na Fejs televiziji  javno svjedočila o dešavanjima u ovoj stranci i činjenici da je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Prijedoru Saša Bursać lansirao aferu, ucjenjivao i srušio Pavlovića, u ovoj stranci vlada muk a Bursać je u bjekstvu od javnosti i partijskih drugova.

Zašto Bursać ćuti i zašto ne odgovori na optužbe partijske drugarice Ane Jež!? Ako nije tačno onda treba da je demantuje i iznese dokaze, ili u suprotnom da odgovara, podnese ostavku na sve funkcije, i bude procesuiran pred pravosudnim institucijama, jer je Jež podnijela protiv njega Krivičnu prijavu.

Prije njenog svjedočenja, Bursać je na tribini SNSD-a javno priznao svojim malobrojnim pristalicama da nemaju šansu da pobijede i da će pokušati, po starom običaju, da pokradu izbore, što je nevjerovatan skandal koji bi trebali ispitati policija i institucije.

Čak su i beogradski mediji bliski vladajućem SNS-u pisali o ovom skandalu pa je jasno da je i Vučić digao ruke od SNSD -a i da na ovaj način, indirektno, podržava kandidata opozicije Gorana Predojevića, svjestan da će odnijeti ubjedljivu pobjedu.

Nije jasan motiv, ali svima je jasno da Bursać buši Javora, kao što je potopio i Pavlovića, i da je on grobar prijedorskog SNSD-a koji očito ima zadatak da uništi ovu stranku u gradu na Sani i gurne je u opoziciju. Ostaje pitanje da li Bursać instrukcije dobija iz UKC-a Banjaluka od pobratima Luke Petrovića, jer je on došao na vrh skidajući glave Marku Mitroviću i Dobroslavu Ćuku, pa vjerovatno da Bursać od najboljih i najpodmuklijih uči lekciju partijskih čistki, frakcionarštva i unutarstranačih sukoba, kakve se nisu gledale od kako je Tito sklonio Krcuna i Rankovića.

Na početku kampanje javno sam pitao Bursaća zašto se nije kandidovao, jer je to bilo prirodno ako je prvi čovjek prijedorskog SNSD-a, i da li je isturio Javora da ga potroši i uništi političku karijeru, a sada je, nakon iskaza drugarice Ane i kampanje koju vodi protiv Javora, jasno da bolje u efkasnije sječe glave drugova u svojoj Partiji nego drveće u šumi, iako je kao direktor Šumsko gazdinstva poznat po goloj sječi na obroncima Kozare.

Poznato je sa nisam želio napadati Pavlovića već sam ga lijepo zamolio da se povuče i ode na oporavak i liječenje, a sada mi je žao i Javora koji je tek sada shvatio da je igračka koju troše drugi. Zbog toga u kampanji ne kritikujem Javora već njegove partijske drugove, Bursaća i lažnog bankara Vrhovca, o čijim malverzacijama ću da pišem ujutro.

Izvor: Nebojsavukanovic.info/Banjaluka24

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: