Naslovna Crna Hronika Uhapšen državljanin BiH zbog sumnje da je prijetio nožem

Uhapšen državljanin BiH zbog sumnje da je prijetio nožem

0

Pripadnici Uprave policije u Baru su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, protiv dvije osobe podnijeli krivične prijave.

Barska policije je podnijela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv J.T. (26) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu Doma zdravlja Bar.

On je, kako se sumnja, djelo koje mu se stvalja na teret izvršio na način što je, 22. maja 2022. godine oko 02.00 časa, upotrebom fizičke sile polomio automatsku rampu na službenom parkingu Doma zdravlja.

Osim toga, barska policija je 3. juna, postupajući po prijavi jedne osobe da napadnut od strane njemu nepoznatog lica koje je tom prilikom posjedovalo nož. Policija je odmah izašla na lice mjesta i došla do saznanja da je A.H. (28) iz Bosne i Hercegovine nakon kraćeg vrebalnog konflikta sa N.A. (32) iz Republike Srbije, izvadio nož koji tom prilikom nije upotrijebio.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se A.H. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, naveli su u saopštenju iz Uprave policije.