Naslovna Crna Hronika Uhapšen prodavac lažne Plazme: Pogledajte šta je sve zaplijenjeno u pogonu za...

Uhapšen prodavac lažne Plazme: Pogledajte šta je sve zaplijenjeno u pogonu za proizvodnju (VIDEO)

NJemu je određeno zadržavanje, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa PU za grad Beograd efikasnim radom uhapsili su D. Č. (31) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga.

Osumnjičeni se tereti da je u dužem vremenskom periodu, u namjeri da obmane kupce, u Beogradu organizovao proizvodnju mljevenog „plazma“ keksa, posluživši se tuđim imenom i žigom.

Policija je na više lokacija u Beogradu pronašla u prodaji u manjim prodavnicama falsifikovan proizvod mljevene „plazme“ u pakovanju od 300 grama, a dalјim radom i ilegalni pogon za proizvodnju ovog falsifikovanog proizvoda čiji je vlasnik osumnjičeni.

U pogonu je pronađena linija za punjenje ambalaže, štampač za štampanje na ambalaži, veća količina folije, odštampana kartonska pakovanja, kao i rinfuzni mljeveni keks.

Pogledajte šta je sve zaplenjeno:

U sprovođenju akcije na identifikaciji lica koja su se bavila proizvodnjom i stavlјanjem u promet ovih falsifikovanih proizvoda zajedničke mjere i radnje su preduzimali policijski službenici Policijskih uprava u Smederevu, Kragujevcu, Kruševcu, Kralјevu i Pančevu, koji su u maloprodajnim objektima na teritoriji ovih policijskih uprava pronašli veću količinu falsifikovanih proizvoda koji su privremeno oduzeti.

Policijski službenici preduzimaju dalјe mjere i radnje u cilјu utvrđivanja odgovornosti ovih osoba, i u skladu sa tim, protiv njih će nadležnim tužilaštvima biti podnijete krivične prijave.

(MONDO)