Naslovna Crna Hronika UHAPŠENE DVIJE OSOBE Jedno lice udarilo policajca

UHAPŠENE DVIJE OSOBE Jedno lice udarilo policajca

0

Bijeljinska policija uhapsila je dva lica iz Bijeljine zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, nakon čega je jedan od uhapšenih udario policajca u glavu.

Uhapšena su lica čiji su inicijali M.T. i M.N. zbog sumnje da su počinila krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Policiji je u subotu, 2. jula, oko 22.15 časova, vlasnik ugostiteljskog objekta u Bijeljini prijavio da dva lica narušavaju javni red i mir u objektu, a po izlasku na lice mjesta policijski službenici potvrdili su navode prijave.

Dva prijavljena lica odbila su da policajcima daju lična dokumenta na uvid radi utvrđivanja identiteta, a na policijsko naređenje i zahtjev da izađu iz lokala počela su da pružaju aktivan otpor.

Prilikom hapšenja jedno od lica udarilo je u glavu policijskog službenika kojem je ukazana pomoć u Medicinskom centru Bijeljina.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva naložio je da nakon dokumentovanja predmeta bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(Srna Foto: Ilustracija)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: