18.7 C
Banja Luka

ULTIMATUM Zorana Stevanovića upućen Miloradu Dodiku

Nervoza sve više ulazi u redove režima, sve je manje strpljenja a sve više tenzija i napetosti, što govore i najnovija dešavanja u Zvorniku, ili Medeljinu na Drini, kako ga je zbog raširenog kriminala nazvao novinar Slobodan Vasković, poredeći ga sa rodnim mjestom Pabla Eskobara.

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović, visoki funkcioner SNSD-a, i Gordan Pavlović, vlasnik firme PAVGORD, uputili su svojim kanalima  jasnu poruku i ultimatum Miloradu Dodiku da najkasnije do kraja naredne sedmice Vlada i stečajni upravnik u Fabrici glinice Birač Lazar Đurđević  imenuje Zorana Stevanovića za predsjednika Upravnog odbora Alumine, ili će u protivnom on na silu krenuti u otimanje fabrike.

Smjena korumpirane Gordane Tadić uznemirila je Stevanovića i Pavlovića, jer polako gube poluge u pravosuđu mada i dalje kontrolišu većinu korumpiranih sudija u Zvorniku i Bijeljini koji su umiješani u predmet „Birač-Alumina“,  a sa druge strane vide da Dodik gubi moć i prestali su da ga se plaše, pa su se odlučili da idu na sve ili ništa.

Ukoliko Dodik ne imenuje Stevanovića oni će krenuti sa prinudnom naplatom i blokadama Alumine, na osnovu sramne Presude i ranije korumpiranih sudija-kadija iz Zvornika i Bijeljine, o čemu sam ranije pisao.

Čekamo konačan rasplet, a stojim pri starom obećanju, koje sam dao nakon što je donesena sramna sudska Odluka da se blokira račun Alumine u korist PAVGORD-a u iznosu od 122 miliona maraka, da ću pokušati sa ljudima i iskrenim opozicionarima u Zvorniku organizovati proteste, jer ne smije nekoliko hiljada radnika ostati bez plate i posla kao posledica korupcije u zarobljenoj državi i zbog interesa par korumpiranih moćnika.

PS. Nadležne institucije i tužilaštvo treba da provjere šokantne podatke, dokumenta i saznanja o povezanosti vrha vlasti i čelnih ljudi Republike Srpske sa narko-klanovima i orhanizovanim kriminalom, o čemu jutros i proteklih dana piše novinar Slobodan Vasković.

(Nebojsavukanovic.info)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here