Naslovna Crna Hronika Umrla učesnica rijalitija PAROVI! Hospitalizovana nakon TikTok izazova

Umrla učesnica rijalitija PAROVI! Hospitalizovana nakon TikTok izazova

0

Umrla je poznata hrvatska voditeljica Slađa Petrušić. Tužna vijest o njenoj smrti objavljena je na njenom Instagramu.

 

 

Bit će kremirana

– S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njen život i tako će živjeti vječno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nas ne zovu jer nikada nismo bili dio javnog života, a isto tako bila je to i Slađina želja pa ispoštujmo. Hvala Vam na razumjevanju!

Kako piše na Instagramu, nakon što je samoinicijativno napustila bolnicu, nešto poslije 12 sati njeno stanje se pogoršalo i, prema pisanjima medijima, ona je hitno hospitalizovana nakon srčanog zastoja.

 

Mediji navode da je pokušana i reanimacija.

Ona je, kako prenose, oko 20 sati doživela još jedan infarkt i reanimacija i pokušaj oživljavanja koji je trajao oko pola sata nije uspio.

Završila sva u krvi

Slađana je prije dva dana hospitalizovana nakon što je doživjela nezgodu dok je snimala video za TikTok.

Izazov koji je prihvatila pokazao se kao prezahtjevan za nju te je završila sva u krvi. Slađa je hospitalizovana, a nakon ukazane ljekarske pomoći na društvenim mrežama je podijelila dvije fotografije od kojih ju je na jednoj od njih moguće vidjeti sa zavojima.

– Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće… pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo za**bavaju, j**em ti Tik Tok izazove – napisala je Slađa tada.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube