Naslovna Crna Hronika UŽAS NA IMANJU! Dečak (11) umro od ujeda zmije

UŽAS NA IMANJU! Dečak (11) umro od ujeda zmije

0
Zmija otrovnica

Dečak je preminuo nakon što ga je ujela zmija u Kvinslendu u Australiji, a dečakov otac je optužen za ubistvo iz nehata zbog ove tragedije.

Tristan Fram je imao 11 godina kada je naišao na reptila u regionu Saut Barnet u novembru 2021. Umro je nekoliko sati kasnije.

Policija Kvinslenda potvrdila je da je 31-godišnji muškarac optužen za ubistvo iz nehata u ponedeljak uveče nakon 12-mesečne istrage.​

Veruje se da je Tristan ujeden kada su on i njegov otac, Kerod Fram, bili na imanju prijatelja u Murgonu.

Jedna rođaka se tada oglasila na društvenim mrežama da oda počast njenom “malom heroju”.

– Nemam reči, slomljeno mi je srce. Još uvek ne mogu da poverujem. Nisam mogla imati više sreće od toga što sam imala nećaka kao što si ti. Hvala što si me učinio tetkom. Volim te više nego što sam ikada mislila da je moguće. Nedostaješ mi svakim minutom sve više. U mom srcu zauvek će ostati ogromna rupa – napisala je.

Policija navodi da muškarac nije potražio medicinsku pomoć nakon što je dečak ujeden. On bi trebalo da se pojavi pred Prekršajnim sudom u Murgonu 6. decembra.

Od 2000. do 2013, bilo je manje smrtnih slučajeva od ujeda zmija nego od pčela, osa, mrava i krpelja, prema studiji iz 2016. objavljenoj u časopisu Internal Medicine Journal.

Dvoje ljudi umire u proseku svake godine od ujeda zmija – to je deo žrtava od 30.000 ujeda zmija koji se godišnje dešavaju širom Australije.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube