Naslovna Izdvajamo UZNEMIRUJUĆE fotografije iz UKC Srpske: Ovako izgleda kupatilo na dječijoj pulmologiji

UZNEMIRUJUĆE fotografije iz UKC Srpske: Ovako izgleda kupatilo na dječijoj pulmologiji

0
Nakon što su u javnosti objavljene uznemirujuće fotografije kupatila za porodilje u UKC RS koje da apsurd bude veći nosi “titulu” zdravstvene ustanove koja je prijatelj beba, sada su procurile i fotografije sa dječjeg odjela pulmologije.
Ove fotografije nikoga ne mogu i ne smiju ostaviti ravnodušnim.
“Dobro veče banjalučki klinički centre. Dječija pulmologija 21  vijek. Spavate li mirno” napisao je otac koji je svoje dijete nažalost morao odvesti u ovaj užas.
Fotografije kupatila na dječijem odjelu pulmologije UKC RS pokazuju pravo stanje u kojem se nalazi najveća zdravstvena ustanova u Republici Srpskoj.
Umjesto da poboljša uslove pacijentima i sanira mokre čvorove koji su u katastrofalnom stanju, novac građana se troši za zidanje garaže od 30 miliona maraka.
-Ovo je užas i sramota i još jedan dokaz u nizu šta se gore dešava. Nemam riječi kojima bih ovo opisala, pa zar je moguće da su ovo kupatila na dječijem odjelu- riječi su ogorčene Banjalučanke Biljane P.
Javnost se sa pravom pita kako je moguće da godinama nema novca da se sporni toaleti dovedu u normalno stanje, a da se istovremeno izdvajaju desetine miliona maraka za parking UKC RS?
Da li je moguće da se pokreću fondacije poput one “Djeca nam se rađala”, a da u isto vrijeme kupatila za porodilje i ona namijenjena najmlađim pacijentima u najvećoj zdravstvenoj ustanovi Republike Srpske izgledaju kao da su najcrnja rupa?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: