Naslovna Republika Srpska VANDALSKI ATAK na imovinu SDS-A u Doboju

VANDALSKI ATAK na imovinu SDS-A u Doboju

0

Srpska demokratska stranka najoštrije osuđuje vandalski čin provaljivanja u prostorije Srpske demokratske stranke u Doboju i tražimo od policije da postupi po zakonu i uradi sve da se počinilac najhitnije privede pravdi.

Prije dvije večeri nepoznati počinilac je provalio u prostorije Srpske demokratske stranke u Doboju, polomivši bravu na ulaznim vratima. Iz prostorija nije otuđeno ništa osim fotografije Branislava Garića, potpredsjednika Srpske demokratske stranke koji je ubijen 2009. godine a čiji ubica danas slobodno šeta Dobojem, kažu u SDS-u i dodaju:

Ovo nije prvi vandalski čin na imovinu Srpske demokratske stranke u Doboju. Tokom kampanje za lokalne izbore 2020. godine nepoznati počinioci su išarali upotrebom spreja spoljne zidove naših prostorija i polomili stakla na nekoliko mjesta. Policija još nije otkrila počinioce ovoga djela.

Provaljivanje u naše prostorije tumačimo kao napad na Srpsku demokratsku stranku i onima koji su to učinili ne smijemo dozvoliti da pomisle da njihovo sijanje straha može poljuljati naše težnje da donesemo promjene i u Republici Srpskoj i u Doboju, poručuju iz SDS-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube