Naslovna Izdvajamo (VIDEO) Inspekcija posjetila restoran Dodikove kćerke A ONA PORUČILA: ‘BAHATIMO SE, je*i...

(VIDEO) Inspekcija posjetila restoran Dodikove kćerke A ONA PORUČILA: ‘BAHATIMO SE, je*i ga”

0

Jedan korisnik Twittera je upitao “Gdje vam je građevinska dozvola za sve ovo”, na šta mu je Dodikova kćerka odgovorila “Bahatimo se j****a”.

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, oglasila se danas na svom Twitter profilu, gdje je obavijestila javnost da je danas u njen restoran Agape dolazila gradska inspekcija.

Kako je kazala Gorica Dodik, inspekcija nije mogla pronaći bilo kakve nepravilnosti u vezi sa njenim ugostiteljskim objektom, pa su iz inspekcije došli do zaključka da pokretna perbola i staklo iznad šanka nema potrebu građevinsku dozvolu, piše Oslobođenje.

Dodik je poručila svim banjalučkim ugostiteljima da se ne iznenade ukoliko im inspekcija bude tražila građevinsku dozvolu za tende i suncobrane u njihovim ugostiteljskim objektima.

Nedugo nakon objavljenog videozapisa u kojem je objasnila današnju posjetu gradske inspekcije, Gorica Dodik je objavila novi snimak svog restorana Agape uz opis “Sporni objekat”.

Na ovaj način, Gorica Dodik poslala je, čini se, poruku aktuelnom gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću, ismijavši tako njegove pokušaje dokazivanja nelegalne gradnje objekata na području Banja Luke.

Izvor: Oslobođenje

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube