Naslovna Izdvajamo (VIDEO) Nebojša Vukanović razotkrio: Evo kako je izgledalo gradilište HE Buk Bijela...

(VIDEO) Nebojša Vukanović razotkrio: Evo kako je izgledalo gradilište HE Buk Bijela kad su otišli političari i kamere

Ako se po jutru dan poznaje ovo bi mogao biti novi Skadar na Bojani i predizborna predstava dvije Vlade, napisao je Vukanović

Stotine radnika u radnim odijelima i šljemovima na glavama, bageri, naravno tu su i političari… Ovako je jučer izgledala lokacija na kojoj bi se trebala praviti hidroelektrana Buk Bijela.

Međutim, kada su političari otišli ostala je potpuno drugačija slika. Nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS NEbojša Vukanović posjetio je sinoć ovo gradilište i u kratkom videu pokazao šta je zatekao.

imagePolaganje kamena temeljca/blog Nebojše Vukanovića/

– Sinoć sam obišao veliko gradilište buduće hidrocentrale Buk bijela kod Foče, gdje su kamen temeljac položili tzv. „premijeri“ Srbije i Republike Srpske Ana Brnabić i Radovan Višković, marionete u Vučićevim i Dodikovim rukama. Mašine ugašene, pano sklopljen skupa sa trpezom, a radnika nigdje, ni traga od velike pompe i ceremonije, pa ako se po jutru dan poznaje ovo bi mogao biti novi Skadar na Bojani i predizborna predstava dvije Vlade.

Dobio sam informaciju da je na putu juče do gradilišta postavljena patrola policije sa zadatkom da me zaustavi i da me ne pusti do budućeg velikog gradilišta dok ne odu Brnabić i Višković. Ne znam čega se boje i što sam kao poslanik nepoželjan na svečanoj ceremoniji.

imageGradilište HE Buk Bijela nakon završetka ceremonije/Screenshot/

Čim sam na fotografijama i svečanosti vidio velike ljudske gromade i intelektualce, od Petra dr Đokića, Joca Vlatkovića, Stašu Košarca do Luke Petrovića i ostalih velikih provjerenih kadrova Partije, nema sumnje da će sve ići glatko i po planu, kao i sa ostalim velikim predizbornim projektima i jalovim kamenima temeljcima, iz kojih nije ništa niklo osim kriminala, prevare, manipulacije i laži, napisao je Vukanović na svom blogu.

Kako je sinoć izgledalo gradilište HE Buk Bijela pogledajte u videu.