29.7 C
Banja Luka

(VIDEO) Pojavio se snimak auta kojem je oteta Vanja: „Sitroen“ projurio seoskim putem, u vozilu 2 osobe, a na zadnjem sjedištu misteriozni predmet

Portal Portaliks došao je u posjed snimka sa nadzornih kamera na kojem se vide vozila u kojima je vjerovatno prevezena 14-godišnja Vanja Gorčevska (Đorčevska) nakon njene otmice.

Kako se navodi snimci pokazuju kada je i kako djevojka došla u selo Brazda, i tačno vrijeme kada je vozilo zapaljeno. Auto ovom prometnom ulicom prolazi oko 7.55, dok je vozilo zapaljeno oko 9.37.

Auto je snimljen kako juri ka selu Brazda, u trenutku kada se nalazio u Vizbegovu, koje je udaljeno na oko 15 minuta od mjesta na kojem je pronađeno Vanjino tijelo. Nije poznato da li se u vozilo nalazila oteta Vanja, Ljupče ili neko od drugih osumnjičenih.

Na snimku se vidi da je u “sitroenu” bio vozač i suvozač, sa crnim kapama, ali i da zadnji dio vozila djeluje prazno, iako se vidi nešto što podsjeća na bijelu torbu, prenosi Blic.

Kamera, koja je postavljena na jednom privatnom objektu, pokazuje kako prvo prolazi vozilo “reno kango”, a potom i ukradeni “sitroen”.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here