Naslovna Izdvajamo (VIDEO) Promjene na bolje su moguće od 2022. godine

(VIDEO) Promjene na bolje su moguće od 2022. godine

0

„Danas smo održali Sabor i izabrali novo rukovodstvo Opštinskog odbora PDP-a Rogatica i jasno poručili: odluke organa stranke se moraju poštovati, a naša odluka je da nećemo sa SNSD. Mi smo dva svijeta različita“, poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas na tribini „Razgovor sa građanima“ u Rogatici i Palama.

Borenović kaže da se to ogleda i u tome što rukovodstvo PDP-a može doći u svaki grad, razgovarati i pogledati ljude u oči:

„Oni lete helikopterima i avionima, bahate se i rasipaju narodni novac. Malo im je što su do sada uzeli od naroda, nego hoće da daju još 100 miliona KM našeg novca u kumovske džepove. Nikada im nije dosta, ali zaustavićemo i tu crvenu pošast“, kaže Borenović.

Zamjenik predsjednika PDP-a Nenad Vuković osvrnuo se na pokušaje opstrukcija rogatičkog SNSD-a:

„Smišljaju da kreče salu, da mi ne bi ušli u nju. Pokušavaju da kupe narod sladoledima i krofnama koje dijele u isto vrijeme kada smo se mi okupili. Misle da će nas spriječiti, narod poniziti, a ponižavaju samo sebe“, kaže Vuković.

„Republika Srpska ima sve pretpostavke i resurse da bude prosperitetno društvo, ali ova vlast ne zna i neće da gradi državu, nego rade samo za sebe“, poručila je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

Ona kaže da nam nije potrebna samo promjena vlasti, nego promjena sistema:

„Ništa nećemo uraditi ako njih zamijenimo nama, a mi budemo isti kao oni. Ali nećemo, spremni smo pogledati svoj narod u oči i reći da ćemo raditi časno, odgovorno i stručno, da bi naša Republika napredovala. Od vas tražimo samo povjerenje“, rekla je Trivićeva Rogatičanima.

Član Predsjedništva PDP-a Draško Stanivuković je rekao da je za samo osam mjeseci u Banjaluci ušteđeno 12 miliona KM, potpisuje se ugovor za besplatne udžbenike, a od prvog avgusta će biti jeftiniji javni prevoz za 20%:

„Tek smo izborili promjene u Banjaluci, a ja sam biran na četiri godine, zamislite šta se može uraditi za sav taj period. Sada zamislite šta se sve može popraviti, uraditi i koliko se može bolje živjeti u Republici Srpskoj kada krenu promjene“, kaže Stanivuković.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: