20.7 C
Banja Luka

(VIDEO) „Vidio sam dijete koje se OTIMA I VIČE“ Poznato šta je Srbin iz Beča, koji je snimio djevojčicu koja LIČI na nestalu Danku (2), napisao policiji u mejlu

Danas je objavljen snimak koji nastao u Beču na kojem se vidi djevojčica sličnog uzrasta i izgleda kao nestala Danka Ilić (2).

Pomenuti snimak napravio je Srbin koji živi i radi u austrijskoj prestonici, a na njemu se vidi djevojčica za koju se sumnja da je Danka Ilić (2).

Kako je Blic ranije pisao, srpska policija je u noći između subote i nedjelje oko tri sata ujutru dobila mejl iz Beča, u kojem srpski državljanin navodi da je vidio djevojčicu koja navodno liči na Danku.

Ovo je srpski državljanin napisao u melju:

“Vidio sam dijete koje se otima i viče”

– Oko 20 časova izašao sam sa metro stanice i ugledao sam dijete koje se otima i viče. Prvo sam posmatrao, a zatim sam počeo da snimam. Sve se dešavalo na jednoj stanici tramvaja. Sa djetetom su bile dvije žene koje su međusobno pričale na rumunskom. Dozivale su dijete nekim imenom, nisam razumio kojim, ali se djevojčica uopšte nije odazivala – naveo je u mejlu Srbin iz Beča koji je tada policiji u Beogradu poslao i snimak djeteta.

Bečka policija pokrenula istragu

Prema riječima izvora iz istrage, odmah je uspostavljena saradnja između austrijske i srpske policije.

– Oni su odmah reagovali i odgovorili na sve zahtjeve koji su im proslijeđeni. Ostvarena je saradnja, a tamošnja policija je pokrenula istragu i nadaju se pozitivnom ishodu – rekao je izvor.

Policija je odmah kontaktirala i Europol kome su poslati svi poznati podaci i snimak.

Podsjećamo, mala Danka je nestala u utorak oko 13.45 u Banjskom polju kod Bora, a zbog njenog nestanka prvi put je aktiviran sistem “Pronađi me”.

Policija punih šest dana vrši opsežne provjere terena gdje je djevojčica posljednji put viđena, a provjeravaju se i najsitniji detalji koji bi mogli da vode do riješenja ovog slučaja.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here